Friday, 9 November 2012

Cuti sekolah suda tibaa~~

As'salamualaikum?

Oy3~ apa khabaq? Huhu. Da cuti sekolah dh. Sat ja an, nak naek form 4 da un. Tua plak rasaa. --' Haha. Apa2 un, aku tataw nk amek SMRA ka dak? Klaw tamaw ambik SMRA, kena pindah sekolah la jwabnya. :'( Huaa, sedihhh. Sepupu aku tak bagy pindah. Dya kata senang ja SMRA nyh. Untung la dya dapat jayyid jiddan. Uishh, aku ny nk mengapai pown payah. Aiyoo. Ayah aku okay ja kod klaw aku nk pindah. Cuma mak aku r, masalah btoy r. Semuanya terletak at mak aku la, klaw dya bagy. Alhamdulilah la. Klaw dya tak bagy. Alhamdulilah jgak r. Ngeh3. Sbenaqnya aku un syg nk tinggai sekolah uh. Huhu. Tengok r cena bila dapat result nnty. Huh~ Abaikan ja r. Ny.. nk ceqita pasay kwan aku ny. Hoho. Aku gadoh ngan dya kod. --' tudia la, sapa suquh caqi pasay ngad, kn dah kena. Da taw aku ny jenis jeles, yg dya meqegeh dgn abg angkat aku watpa? Padan mukaa~~ :p Hahaha. Tapy takpa, aku ny bukan jenis suka gadoh ngad. Aku da minx maaf dh at dya. Klaw nk tunggu dya minx maaf at aku, alamatnya smpay berjanggut la aku. Huishh, da salah at aku tamaw minx maaf lak. Ada gak manusia jenih centu noh. Apa-apa un, hope aku ngan dya still kwan mcm dluw2. Takmaw la aku tak kwan ngan dya, semata-mata sbb sorang laki an. Bwad malu kaum ja kalau centu. Hmm. ;)

No comments :

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.