Saturday, 28 December 2013

2014 mu tunggu aku datang

Hye uollss~ Ny post terakhir aku untuk blog ny bagy taun 2013.
Lpaz ny tataw nk update byla lak. 
Klaw aku tak update da uh itu bermakna aku sangat busy study. -_-
Hehe. Btw aku sebenarnya bkan ready lagy untuk skolah weyy.
Malaih3, lagypun taun dpan tadak kak nidaa uh~
Tak syiok r, tapi hidup mesti diteruskann.
Haha, kak nidaa syiok r tue, dya abeh skolah daa.
Tak sabaq nk kawen da kod. Hak hak. :p :p
Apapon jgn lupa kami taw. Contact r~
No phone kami jgn dok bwad pekasam. Hihihi.
Hee~ Taun dpan 17 tahun da.
OMG! Tua kan? Kan? Haha. :D
Nak amek SPM lak uh. Rasa cam tak caya jer. 
Kih kih kih, wish me luck for SPM.
Tamo online fb dah. xD
Haha, hmm. Hope taun dpan taun yg bagus bagy aku.
Ok, sekarang kena maju ke hadapan.
Buka buku 2014 tutup buku 2013~
Wishing that 2014 will be better than 2014 :')


Tuesday, 24 December 2013

About my bestfriend~

Rindu serindunyaaa dkat kawan kawan aku. :*
Aini Diha, Qaseh NieNa, Alia Kimiey Yoseob. ( nama fb ny )
Depa la kawan aku sampai bila-bila~
Banyak kenangan der ngan depa ny, sweet ka sour ka suma ada.
Hahaha, tamaw sembang banyak, jom berkenalan dgn depa suma ny. ^_^
Moga hubungan kita sampai ke JANNAH~
*lagu blog da tukaq sbb ada budak pulun tue tak suka lagu PSY, haha. :p*

Segak kan? Comei kan? Inilah Aini Diha. Sahabat dunia akhirat~
Ny bestie aku yg paling best la. Haha, sayang hg. <3


Qaseh NieNa, mcm comei je. Mcm cantek je. 
Suka melawak kasaq but I loike it. Hehe, :*


The last one, my Alia Kimiey Yoseob. Banyak bagy kata semangat at aku.
Love u dear~


Wednesday, 18 December 2013

Meqapu timee O___o

Haii uollss, haha. Kali ny nak cerita pasay boyfie aku.
Muahehehe, boyfie la sangat. *gatai*
Dya handsome woo~ Peminat ramai baq hg. -_-
Tp aku tak kesah sbb dya akan setia dgn aku. Katanya la~
Hahaha. Mcm pa gy. 
Aku un akan tetap sayang dya. ^^
Dya da janji nnty umo 25 tahun dya nk masok minang aku.
Bwahaha~ Aku okay ja ah.
Takat ny ja kod, bubye <3
Dengan ini aku memperkenalkan my boyfie. :D
*cerita ini hanya rekaan semata-mata*
*bosan tataw nk update apa*

Azzam dari kumpulan The BeeSings. Ny artis la. Bwahaha~