Sunday, 26 May 2013

AiniDihaaa ^^

This time I want to story about my bestfriend. ^^ 
Nurulaini Madihah atau nma glamour, Aini Diha. :p 
Haha, glamour la sangat. Rindu dya gylaaaa.
Sejak dya pindah taun ny, aku rasa kosong sangat hidup aku. 
Seyez wey, rasa mcm dok sorang-sorang ja. :(
Klaw dya ada mzty tak habes-habes dok bwad lawak bodo dya uh. 
Hmm, walaupun dya uh nakai nk mampoih, bagy aku dya sangat baek.
Mmg la dluw aku ngaku aku penah gadoh kod ngan dya.
Mmg mcm musuh r, tapi tak sangka kami start kwan sejak kami sebilik.
Hehe, aku selalu gerak dya bangun tiap-tiap pagi.
Klaw tadak aku, dya py sekolah tak mandi la jwabnya.
Waktu f3, masa dpt taw sebilik ngan dya. 
Perh, mang r aku risau kod. Da r nk duduk kat bilik tue setahun kod.
Takkan dlm setahun tue, tak bertegur sapa ngan dya.
And aku memutuskan utk merapatkan kembali ukhuwah kami. :)
Masa berganti masa, hari berganti hari, bulan berganti bulan.
We become good friend. Alhamdulilah~

 Lama tak jumpa, sekali tengok mcm mak org da. Haha.

And I want u to know, even if we are far apart. But our friendship will never separate until heaven. 
Don't ever forget me. When we grow up, I promise we will be friends again like before. 
I swear to u. <3


Friday, 24 May 2013

- My Brother -


Kali ny aku nak story pasay abg kesayangan aku. Hehe.
First kenai aku form 1 time uh, dya lak form 2.
Kami kenai un dalam fb masa cuti akhir taun. Kawan punya kawan.
Tak sangka py smpay berangkat lak. Huhu.
Aku pikiaq time uh dya sekolah laen, tue yg berani berangkat uh.
Tengok-tengok, amekaw sekolah skali.
Mmg time uh gabra gylaa ah, rasa ketaq semua ada.
Klaw pikiaq balik, seyez lawak. ^^
Tak sangka smpay la kami still lagy. Alhamdulilah la.
Merasa gak aku ada abg. Walau hakikatnya aku anak sulung.
Dya sporting, ketegaq, buaih, nakai semua serah kat dya. :p
Tp bagy aku seyezly dya, abg paling terbaik bagy aku.
Kami slalu kongsi masalah, bagy nasihat.
Hadiah aku da bagy gak, keychain dgn frame kod.
Yg geqamnya, keychain aku uh dya bagy hilang.
Geqam gylaaa~~ Rasa cam nk sekeh ja.
Nk bwad cena, mmg keychain uh takkan jumpa. Aku redha. 
Dluw-dluw an, aku pantang kod klaw dpt taw kwan-kwan aku chat ngan dya.
Haha, tobat aku jeles teruk. Ha la, mna boley kacau oqg yg aku syg. 
Rasa mcm nk bagy penendang ja kat depa uh.
Skang ny, aku okayy da. Tadak da jeles teruk. Jeles ckid jaa. Hee~
Sudah 2 tahun lebey da, dya hadir dlm hidup aku. :D
Hope smpay kami besaq nnty, hubungan kami takkan terpisah.
InshaaAllah klaw Allah mengizinkan. ^_6 <
Sayang abg~~~



Saturday, 4 May 2013

I also miss you :'(

Jangan cakap camtu wey. :C
Sumpah tak terniat pown nak bagy hg teqasa ngan aku.
Tak pernah terniat pown nak sakitkan hati hg.
Minta maaf klaw aku sakitkan hati hg.
Bukan aku nk elak diri dari hg, aku terpaksa weyy.
Seyez terpaksa, klaw aku tengok muka hg.
Aku jady sedey, aku teringat balik kenangan kyta taun lpaz.
Dari aku jumpa hg, rasanya lebey baik aku mengelak.
Sbb nnty hati aku pown tak la sakit. Kan?
Aku kesah sangat-sangat pasay diri hg wey.
Mmg la cara aku, bwad dono ja.
Tapi, hakikat mmg aku kesah sangat.
Hmm, taun ny hg sibuk.
Aku cuba paham. Tapi taley wey.
Rasa sedey pelik ja. Yg hg kata aku marah hg dluw.
Mmg marah pown, tapy takat mna sangat la aku nk marah hg.
Tara nk lupa hg pown payah. 
Ny nk marah. Mang lagy payah r.
Sorry for all~ I will never hurt you again.

Forever love you too. :') 

     

Friday, 3 May 2013

Tut tut tut ~~

Hehe, hari ni bezday my lovely mom. 
03/05/2013, 
Happy birthday to you, i love you so much <3
Ari tu an, kami py gunung jerai kod.
First time aku py sana, jalan kaki lak uh.
Penat tayah abaq r, rasa mcm nk tercabut kaki.
Tapii aku berbangga ngan kaki aku coz dari bawah smpay atas jalan kaki,
dari atas smpay bawah un jalan kaki.
Hehe, bkn mcm depa yg naek kereta oqg. :p
Hmm, nnty hari selasa minggu depan exam weyy,
Kena mengapay -,-
Hoho, rindu dkat Aini and Aten,
Hope depa un rindu aku,
Hehe, tak malu suruh org rindu. ^o^


Miss both of you damn much. mwahhh :*