Saturday, 28 December 2013

2014 mu tunggu aku datang

Hye uollss~ Ny post terakhir aku untuk blog ny bagy taun 2013.
Lpaz ny tataw nk update byla lak. 
Klaw aku tak update da uh itu bermakna aku sangat busy study. -_-
Hehe. Btw aku sebenarnya bkan ready lagy untuk skolah weyy.
Malaih3, lagypun taun dpan tadak kak nidaa uh~
Tak syiok r, tapi hidup mesti diteruskann.
Haha, kak nidaa syiok r tue, dya abeh skolah daa.
Tak sabaq nk kawen da kod. Hak hak. :p :p
Apapon jgn lupa kami taw. Contact r~
No phone kami jgn dok bwad pekasam. Hihihi.
Hee~ Taun dpan 17 tahun da.
OMG! Tua kan? Kan? Haha. :D
Nak amek SPM lak uh. Rasa cam tak caya jer. 
Kih kih kih, wish me luck for SPM.
Tamo online fb dah. xD
Haha, hmm. Hope taun dpan taun yg bagus bagy aku.
Ok, sekarang kena maju ke hadapan.
Buka buku 2014 tutup buku 2013~
Wishing that 2014 will be better than 2014 :')


Tuesday, 24 December 2013

About my bestfriend~

Rindu serindunyaaa dkat kawan kawan aku. :*
Aini Diha, Qaseh NieNa, Alia Kimiey Yoseob. ( nama fb ny )
Depa la kawan aku sampai bila-bila~
Banyak kenangan der ngan depa ny, sweet ka sour ka suma ada.
Hahaha, tamaw sembang banyak, jom berkenalan dgn depa suma ny. ^_^
Moga hubungan kita sampai ke JANNAH~
*lagu blog da tukaq sbb ada budak pulun tue tak suka lagu PSY, haha. :p*

Segak kan? Comei kan? Inilah Aini Diha. Sahabat dunia akhirat~
Ny bestie aku yg paling best la. Haha, sayang hg. <3


Qaseh NieNa, mcm comei je. Mcm cantek je. 
Suka melawak kasaq but I loike it. Hehe, :*


The last one, my Alia Kimiey Yoseob. Banyak bagy kata semangat at aku.
Love u dear~


Wednesday, 18 December 2013

Meqapu timee O___o

Haii uollss, haha. Kali ny nak cerita pasay boyfie aku.
Muahehehe, boyfie la sangat. *gatai*
Dya handsome woo~ Peminat ramai baq hg. -_-
Tp aku tak kesah sbb dya akan setia dgn aku. Katanya la~
Hahaha. Mcm pa gy. 
Aku un akan tetap sayang dya. ^^
Dya da janji nnty umo 25 tahun dya nk masok minang aku.
Bwahaha~ Aku okay ja ah.
Takat ny ja kod, bubye <3
Dengan ini aku memperkenalkan my boyfie. :D
*cerita ini hanya rekaan semata-mata*
*bosan tataw nk update apa*

Azzam dari kumpulan The BeeSings. Ny artis la. Bwahaha~

Saturday, 14 December 2013

My Supersister ;)

Haiii semuaa~ Haha, jyeaaaah.Akhirnya aku ada idea suda nk cerita apa.
Tadi on9 fb an, pastu nampak ada org post pic kek coklat.
Hehe, kali nk story pasai org yg suka bagy at aku kek coklat la.
Tak la bagy hari-hari, tapi dya bagy at aku kadang-kadang ja.
Manis oOo kek uh, mcm oqang yg bagy tue ah. :D
Taun dpan tak jumpa da. Aku suruh amek STAM.
Dya tamaw. Alasan dya, nk ambek at skolah laen. Ketegaq btoy~
Huu, nk bwad acaner lagy. Da oqang tak sudi. Redha ja la.
Haha, aku teringat gy time aku laqi balek awai rumah aritu.
Aku ajak dya jumpa. Jumpa untuk kali terakhir. Hehe.
Sembang punya sembang, family aku mai.
Aku un ajak dya jumpa mak aku. ^^
Time tue mang aku sedey da, dok tahan ja depan dya.
Tengok-tengok mak aku py pelok dya depan aku.
Ayaq mata ny mang turun tanpa dipaksa ah.
Hahaha, tobat malu time tue.
Ada ka menangis depan pondok pengawal?
Cik gat un tengok aku pelik ja. 
Sabor ja laa~ Btw, she's my sister abadan abada. :*
Tapa ah, dya tak amek STAM un.
Hubungan kami takkan terpisah~
Biar jauh dimata, tetapi dekat dihati right? Haha.
ILYSM <3

Curi gambaq satu ya kak Nidaa, haha. :p

Thursday, 12 December 2013

Err


Hello blog! Hee. Lamanya aku tak bukak, rindu pulak.
Sekarang cuti sekolah akhir tahun der, tak pi melancong mana pown.
Dok rumah ja, my grandpa and my grandma mai rumah. ^^
Takkan nak tinggai tetamu plak an? Huhu.
Act, tataw nak tulis apa ny. Tataw nk cerita apa.
Tapa ah, nnty aku story len naa~
Bubye blog :*