Tuesday, 20 November 2012

About My Dear~

As'salamualaikum? -free of Gaza-

Harini aku bosan. Huhu. Nk py melawat blog oqg, tak boleh. Jadi pa taw, aku un heran. Hmm, sabor je la. Hmm, this time i want story about my cek kak comey. Hehe. Balas balek r, sapa squh dya cerita pasay aku at blog dya. :p Naseb la aku sempat melawat blog dya sblum masalah tak boleh py melawat blog oqg terjadi. Haha, adaa paham? Bwad paham jady r. Okay, continue the story. Nama dya Nidaa Wan Daud, 16 tahun. Kiranya dya ny senior la, tapy pqangai cam kanak-kanak ribena. Haha. :p Jgn mrah.  Aku boleh rapat ngan dya start taun lepas r. Klaw tak silap aku cuti akhir taun kod. Hehe. Dya r tegur aku. Hee, klaw dya tak tegur aku, tataw la smpay byla aku nk rapat ngan dya. :) Hari first sekolah 2012, aku pikiaq segan r nk berkawan di alam realiti an. Cewah, pastu boley jady cena taw, kami maen kirim salam. Hehe. Cam pa gy~ Kirim salam syg la, rindu la. Yg tak tahan uh, kirim salam muahhh. Haha. Ingad agy tak cek kak? Klaw tak ingad, sekeh pala. :p Lepas tu, kami maen bagy-bagy makanan lak. Yg paling aku tersentuh uh, ada sekali dya bagy at aku kek coklat kod. Haha. Sedap la jugak kek uh. Syiok tayah nk abaq r. Huhu, pastu mai bulan 4, dya dah dok hostel. Sebilik ngan aku kod. Malu tayah nk abaq r. Haha. Dya pown sama. Bergadoh pown dah ngan dya. Gadoh sbb pa taw. Geram la jugak~ Tp la okay dah. Tak geram, syg agy ada r. ;) Dya uh kak kesayangan aku. Aku paling syg dya la dalam banyak kak-kak sekolah aku. Hehe. Rindu la kat dya. Nk tengok dya bagy lukisan apa at aku. Lawaa o0o. Jeng jeng jeng~



Lawa tak? Lawa an, hehe. Dya bagy petang sebelum nk PMR. Ingadkan tamaw wish kat aku. Sedeyh la jugak sbb kak-kak bilik aku dok wish at aku untuk PMR, tapy dya tak wish un. Hehe.



Yg ny paling aku sukaa, sbb ada nama gabungan kami dwa. Haha. Meqela aiyh. Apa-apa pown, love u tripple much cek kak comey. Moga hubungan kita tak akan putus sampay bila-bila. -Ameen-

No comments :

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.