Friday, 24 May 2013

- My Brother -


Kali ny aku nak story pasay abg kesayangan aku. Hehe.
First kenai aku form 1 time uh, dya lak form 2.
Kami kenai un dalam fb masa cuti akhir taun. Kawan punya kawan.
Tak sangka py smpay berangkat lak. Huhu.
Aku pikiaq time uh dya sekolah laen, tue yg berani berangkat uh.
Tengok-tengok, amekaw sekolah skali.
Mmg time uh gabra gylaa ah, rasa ketaq semua ada.
Klaw pikiaq balik, seyez lawak. ^^
Tak sangka smpay la kami still lagy. Alhamdulilah la.
Merasa gak aku ada abg. Walau hakikatnya aku anak sulung.
Dya sporting, ketegaq, buaih, nakai semua serah kat dya. :p
Tp bagy aku seyezly dya, abg paling terbaik bagy aku.
Kami slalu kongsi masalah, bagy nasihat.
Hadiah aku da bagy gak, keychain dgn frame kod.
Yg geqamnya, keychain aku uh dya bagy hilang.
Geqam gylaaa~~ Rasa cam nk sekeh ja.
Nk bwad cena, mmg keychain uh takkan jumpa. Aku redha. 
Dluw-dluw an, aku pantang kod klaw dpt taw kwan-kwan aku chat ngan dya.
Haha, tobat aku jeles teruk. Ha la, mna boley kacau oqg yg aku syg. 
Rasa mcm nk bagy penendang ja kat depa uh.
Skang ny, aku okayy da. Tadak da jeles teruk. Jeles ckid jaa. Hee~
Sudah 2 tahun lebey da, dya hadir dlm hidup aku. :D
Hope smpay kami besaq nnty, hubungan kami takkan terpisah.
InshaaAllah klaw Allah mengizinkan. ^_6 <
Sayang abg~~~



No comments :

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.